Ny kontrakt for Whelan

GLAD: Glenn Whelan er meget glad for å ha signert en ny fireårskontrakt for Stoke. Foto: AP/Scanpix.
GLAD: Glenn Whelan er meget glad for å ha signert en ny fireårskontrakt for Stoke. Foto: AP/Scanpix.
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pStoke har belønnet den irske landslagsspilleren Glenn Whelan med fire nye år på Britannia. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

(ABC Nyheter) – Jeg er selvfølgelig veldig glad for å ha sikret framtiden min her i klubben, sier 25-åringen til Stokes hjemmeside.

– Jeg har jobbet hardt siden jeg kom hit og det er fantastisk å ha blitt belønnet med en ny kontrakt. Det har tatt en uke eller to å få kontrakten i boks, men jeg måtte egentlig aldri tenke meg om. Jeg vil spille på det høyeste nivået og oppnå så mye som mulig. Jeg føler at jeg kan få innfridd ambisjonene mine her i Stoke, sier han.

Glenn Whelan kom til Stoke fra Sheffield Wednesday midt i opprykkssesongen 2007/08 og gikk rett inn på laget. Men han fikk en tung start på Premier League-tilværelsen da laget rykket opp et halvt år senere.

Da ventet benken, men Whelan klaget ikke. Han jobbet seg istedet sakte, men sikkert inn på laget og til en fast plass i startoppstillingen til Tony Pulis. I år har han startet alle kampene unntatt en.

– Jeg var selvsagt skuffet da jeg ikke spilte for jeg ville bevise at jeg kunne. Men jeg holdt hodet oppe og jobbet hardt. Heldigvis grep jeg sjansen da den kom, sier han.