Heldig United-seier i Tyrkia

HELDIG: Wayne Rooney imponerte ikke for Manchester United. Foto: Scanpix.

<pManchester United imponerte ikke i sesongens første mesterligakamp, men fikk med seg tre poeng hjem fra Tyrkia.</p

Paul Scholes nikket inn kampens eneste mål i det 77. minutt, mot spillets gang i en annen omgang Besiktas dominerte. Nani gjorde forarbeidet til scoringen da han skaffet seg rom for et skudd som hjemmekeeper Hakan

Arikan måtte gi retur på. Scholes sto riktig plassert og brukte hodet til å styre returen i mål.

United hadde ballen mest i første omgang, uten å skape særlige sjanser, men Besiktas overtok kommandoen etter pause og trykket finalisten fra forrige sesong tilbake på banen.

United-forsvaret holdt unna, og Alex Ferguson kunne innkassere de tre første poengene på veien mot cupspillet.

Det var imidlertid et annet lag, og særlig en annen spiller, som imponerte mest i Uniteds gruppe tirsdag.

Brasilianeren Grafite scoret alle hjemmelagets mål da Wolfsburg slo CSKA Moskva 3-1.

Grafite ga den tyske seriemesteren to måls ledelse med to raske mål i slutten av første omgang, og han satte punktum etter at Alan Dzagojev hadde redusert for hjemmelaget.