Meny

Ferguson ber Owen være tålmodig

SER PÅ: Michael Owen har løpt mest på sidelinjen når laget hans har spilt denne sesongen, men manager Sir Alex Ferguson ber spissen være tålmodig. Foto: AFP/Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Michael Owen har kun startet én Premier League-kamp for Manchester United i år, men manager Sir Alex Ferguson sier det ikke er noen grunn til bekymring for spissen.

(ABC Nyheter) At Owen er bak førstevalgene Wayne Rooney og Dimitar Berbatov hos den regjerende seriemesteren virker udiskutabelt. Ferguson innrømmer også at han for øyeblikket ønsker at de to skal spille så mye som mulig sammen.

– Michael har ikke vært så mye med enda fordi vi fortsatt prøver å få miksen med Wayne Rooney og Dimitar Berbatov til å sitte, sier han ifølge Sky Sports.

Men når det skal spilles flere kamper i uken framover ser det ut til å være en åpning for måltyven.

– Sesongen er ikke ordentlig i gang enda og på grunn av landslagspausen har vi ikke spilt hver lørdag og onsdag slik vi vanligvis ville gjort, sier Ferguson.

Owen har startet én kamp i Premier League så langt i år. Det var mot Burnley. Owen leverte ingen god søknad om mer spill ettersom United tapte 1-0. Men han har fått sin første nettkjenning for året. Den kom mot Wigan da United vant 5-0 på bortebane.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus