Jakter på banan-sex-kultist

<pPolitiet på Papua Ny Guinea jakter på lederen for en sexkult som lovet god bananhøst om landsbybefolkningen hadde sex i det offentlige.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen og hans tilhengere flyktet nakne ut i villmarken da politiet forsøkte å arrestere dem i løpet av helgen, melder avisen Post Courier.

Avisen skriver at landsbybeboere i Morobe-provinsen, omkring 200 kilometer nord for hovedstaden Port Moresby, hadde blitt lovet en tifolds økning i bananhøsten for hver gang de hadde sex i offentligheten.

Ifølge avisen var kultlederen etterlyst for en serie påståtte lovbrudd de siste fire månedene, blant annet trusler mot folk og «ulovlig seksuell aktivitet».

Inspektør Adam Busil sier han og andre betjenter omringet mannens hytte tidlig lørdag, men han nektet å komme ut. Siden løp han ut i friheten med omkring syv nakne tilhengere.

- Han brukte sine to koner som menneskelige skjold for å unngå å bli skutt av politimennene, sier Busil.

- De ble bedt om å overgi seg, men nektet.

Han sa flere politifolk nå kalles inn for å spore opp kulttilhengerne.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus