Meny

Ba Frp-velgere å stemme via sms

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere profilerte politikere har videresendt tullemeldingen som oppfordrer Frp-velgere å stemme via sms.

Tekstmeldingen, som oppfordrer alle Frp-velgere å avgi sin stemme via sms, sprer seg som ild i tørt grass. «For å unngå overfylte valglokaler oppfordres Frp- velgere å stemme med SMS», lyder tekstmeldingen.

KrFU-leder Kjell Ingolf Ropstad, førstekandidat for KrF i Aust-Agder, er blant dem som har videresendt tullemeldingen, melder VG Nett.

På nettsamfunnet Twitter oppfordrer han også alle SV-velgere å stemme med mobilen. Flere andre profilerte politikere skal også ha videresendt oppfordringen på mikrobloggtjenesten Twitter, blant dem Ellen Solheim, tredjekandidat for KrF i Rogaland og Eirik Sakariassen, leder for Sosialistisk Ungdom i Stavanger.

Frps generalsekretær, Geir Mo, er rasende.

– Hvis det er sånn at politikere fra andre partier er med å videresende sånt, er det helt utrolig. Jeg kan ikke med min verste vilje tro at partiene deres står bak en slik oppfordring, sier Mo til VG Nett. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus