Meny

Nicole Kidman i kjønnsskiftefilm

Kidman skifter kjønn i drømmerolle. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jobber sammen med svensk stjerneskudd.

Tomas Alfredson høstet knallkritikker for «La den rette komme inn». (Foto: Scanpix)Tomas Alfredson høstet knallkritikker for «La den rette komme inn». (Foto: Scanpix)

Når Nicole Kidman skal gjøre sin drømmefilm «The Danish Girl», basert på den sanne historien om den første mannen som skiftet kjønn, blir det med den svenske regissøren Tomas Alfredson til rors.

- Jeg kan bekrefte at så er tilfelle, og at jeg skal gjøre denne filmen før jeg gjør min andre amerikanske film, «Muldvarpen», sier Tomas Alfredson, som fikk gjennombrudd etter å ha regissert «La den rette komme inn», basert på John Ajvide Lindqvists roman, til TT Spektra.

Nicole Kidman har i flere år snakket om at hun vil gjøre film basert på den sanne historien om Einar Wegener, en dansk mann som ble historiens første kjønnsskifter. Men det er først nå at prosjektet, beskrevet som en rørende kjærlighetshistorie der Kidman spiller Wegener selv, har fått en regissør.

- Vi har snakket om dette prosjektet i nærmere et år. Nå begynner det å nærme seg. Derimot stemmer det ikke lenger at Charlize Theron skal spille den andre hovedrollen. Det blir en annen skuespiller, som jeg ikke kan røpe navnet på enda. Jeg har ikke snakket med noen av de andre innblandede om når det er på tide å gå ut med publisitet rundt «The Danish Girl», sier Tomas Alfredson videre.

Det er foreløpig heller ikke avklart når innspillingen begynner.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus