Megaavtale i boks for Liverpool

MÅL: Benayoun jubler etter scoring mot Burnley lørdag. (Foto: Scanpix)
MÅL: Benayoun jubler etter scoring mot Burnley lørdag. (Foto: Scanpix)

<pBanken Standard Chartered blir ny draktsponsor for Liverpool.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den internasjonale banken med base i London betaler rundt 800 millioner kroner for en fireårsavtale. Det er en tredobling av hva det danske ølbryggeriet Carlsberg har betalt rødtrøyene. Danskene har sponset Liverpool siden 1992.

– Det er et signal på den framgangen vi har opplevd i Liverpool at vi kan presentere den største kommersielle avtalen noensinne i vår klubbhistorie, sier Liverpool-direktør Christian Purslow.

Standard Chartered Bank forsøkte å bli sponsor for Manchester United, men i juni fullførte Manchester-klubben en avtale med Aon Corp. Avtalen Liverpool har fått i stand skal være like god som den United har med Aon.

Den nye sponsoravtalen bør være godt nytt for manager Rafael Benítez. Liverpool har stram økonomi, men den nye avtalen kan komme til å frigjøre midler til innkjøp av spillere i januar. (©NTB)


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus