Skuffelse hos Glimt etter poengdeling

<pBodø/Glimt var det beste laget i store deler av kampen, men maktet ikke å holde på ledelsen i sluttminuttene hjemme mot Start.</p

UAVGJORT:  Bodø/Glimts Anders Konradsen (t.v.) i duell med Starts Solomon Owello. Foto: Scanpix.
UAVGJORT: Bodø/Glimts Anders Konradsen (t.v.) i duell med Starts Solomon Owello. Foto: Scanpix.
Artikkelen fortsetter under annonsen

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Uavgjort 1-1 var det definitivt gjestene som hadde størst grunn til å være fornøyd med på Aspmyra.

– Jeg er veldig fornøyd med mye av det vi presterte her i dag, og det var kjempemessig at vi kom tilbake etter å ha ligget under. I dag gjorde vi mye bra, spesielt defensivt, mens vi har litt å gå på i angrepsspillet, sa Start-trener Knut Tørum til NTB, og la til at han ikke er bekymret for at Start skal rote seg ned i bunnstriden.

– Burde drept kampen

I Glimt-leiren var det desto mer frustrasjon å spore.

– Jeg synes vi burde ha drept kampen da vi ledet 1-0. Vi hadde store sjanser etter scoringen, og det er veldig skuffende at vi ikke vant, sa målscorer Stig Johansen, og fikk støtte av trener Kåre Ingebrigtsen.

– Kampen skulle vært punktert lenge før 1-1. Vi styrte mye av spillet, men ble litt for upresise i pasningsspillet, og derfor greide vi ikke å skape mer. Det var ikke gunstig å tape poeng i denne kampen, men nå må vi bare ta igjen det tapte i den kommende kampene, sa Ingebrigtsen.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Åpnet seg etter hvilen

I en tam førsteomgang var Mounir Hamouds skudd i tverrliggeren via Start-keeper Kenneth Høie, og Anders Konradsen retur utenfor hele sjansebeholdningen.

Stig Johansen fikk en enkel oppgave med å plassere inn 1-0 bak Høie, etter at et innlegg fra høyre forsvant under Jan Derek Sørensen i duell på første stolpe.

Glimt skulle få flere muligheter. Med et snaut kvarter igjen satte Johansen ballen i stolpen, mens Høie fikk avverget returen fra Trond Fredrik Ludvigsen på en glimrende måte. Heller ikke Konradsen maktet å sette ballen i nettmaskene da han satte den påfølgende returen over målet.

I stedet var det Start som kunne juble for scoring på det som bare var gjestenes annen mulighet i kampen. Midtstopper Clarence Goodson ble sendt opp på en dødball og var knalltøff i en luftduell. Ballen havnet hos venstreback Rolf Daniel Vikstøl. Han gjorde ingen feil og presset skuddet inn i hjørnet til venstre for Glimt-keeper Londak.

Etter utligningen var faktisk Start nærmest seieren, men innbytter Morten Hæstads heading på overtid gikk rett på Londak. (©NTB)