Meny

Skuffelse hos Glimt etter poengdeling

UAVGJORT: Bodø/Glimts Anders Konradsen (t.v.) i duell med Starts Solomon Owello. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bodø/Glimt var det beste laget i store deler av kampen, men maktet ikke å holde på ledelsen i sluttminuttene hjemme mot Start.

Uavgjort 1-1 var det definitivt gjestene som hadde størst grunn til å være fornøyd med på Aspmyra.

– Jeg er veldig fornøyd med mye av det vi presterte her i dag, og det var kjempemessig at vi kom tilbake etter å ha ligget under. I dag gjorde vi mye bra, spesielt defensivt, mens vi har litt å gå på i angrepsspillet, sa Start-trener Knut Tørum til NTB, og la til at han ikke er bekymret for at Start skal rote seg ned i bunnstriden.

– Burde drept kampen

I Glimt-leiren var det desto mer frustrasjon å spore.

– Jeg synes vi burde ha drept kampen da vi ledet 1-0. Vi hadde store sjanser etter scoringen, og det er veldig skuffende at vi ikke vant, sa målscorer Stig Johansen, og fikk støtte av trener Kåre Ingebrigtsen.

– Kampen skulle vært punktert lenge før 1-1. Vi styrte mye av spillet, men ble litt for upresise i pasningsspillet, og derfor greide vi ikke å skape mer. Det var ikke gunstig å tape poeng i denne kampen, men nå må vi bare ta igjen det tapte i den kommende kampene, sa Ingebrigtsen.

Åpnet seg etter hvilen

I en tam førsteomgang var Mounir Hamouds skudd i tverrliggeren via Start-keeper Kenneth Høie, og Anders Konradsen retur utenfor hele sjansebeholdningen.

Stig Johansen fikk en enkel oppgave med å plassere inn 1-0 bak Høie, etter at et innlegg fra høyre forsvant under Jan Derek Sørensen i duell på første stolpe.

Glimt skulle få flere muligheter. Med et snaut kvarter igjen satte Johansen ballen i stolpen, mens Høie fikk avverget returen fra Trond Fredrik Ludvigsen på en glimrende måte. Heller ikke Konradsen maktet å sette ballen i nettmaskene da han satte den påfølgende returen over målet.

I stedet var det Start som kunne juble for scoring på det som bare var gjestenes annen mulighet i kampen. Midtstopper Clarence Goodson ble sendt opp på en dødball og var knalltøff i en luftduell. Ballen havnet hos venstreback Rolf Daniel Vikstøl. Han gjorde ingen feil og presset skuddet inn i hjørnet til venstre for Glimt-keeper Londak.

Etter utligningen var faktisk Start nærmest seieren, men innbytter Morten Hæstads heading på overtid gikk rett på Londak. (©NTB)

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus