Enda verre for Lyn

MÅL: Tor Hogne Aarøy scoret for Aalesund på Ullevål i kveld. Foto: Scanpix.

<pLyn Oslo er enda nærmere nedrykk etter tapet mot Aalesund hjemme på Ullevaal søndag.</p

Bare teori kan hindre osloklubben i å ende i en lavere divisjon. Utenfor banen er situasjonen enda verre. Innen 1. oktober må det hostes opp rundt 15 millioner kroner for å berge klubben fra økonomisk havari.

I en elendig 1. omgang var Aalesund meget effektive. Dette ga meget tre verdifulle poeng og en tryggere tabellsituasjon.

Tor Hogne Aarøy ordnet første scoring etter å ha fått fritt spillerom på venstresiden. Han løp fra Lyn-forsvarerne og scoret pent fra spiss vinkel.

Det andre målet var billig. Glenn Roberts headet inn et frispark, men keeper Tyrel Lacey burde ha avverget det løse hodestøtet.

Lyn hadde ballen mest i en omgang som trolig er årsverste for klubben. På stillingen 0-1 hadde osloklubben en kjempesjanse, men Endre Fotland Knudsen headet utenfor fra utrolig god posisjon etter et glimrende innlegg fra Magne Simonsen.

Også i annen omgang hadde Lyn en del sjanser, men mål uteble fra unge spillere i en kriserammet klubb.

I forrige Ullevaal-kamp mot Start leverte de festfotball. Søndag var det for det meste grått. Det ikke sportslige i klubben virker nok mer inn på spillerne enn det er blitt hevdet. (©NTB)