Meny

- Han prøvde å skade meg

- Han prøvde å skade meg

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal-spiss Robin van Persie beskylder tidligere lagkamerat Emmanuel Adebayor for å ha prøvd å skade ham med vilje.

Nederlenderen kalte Manchester City-spilleren «vill og ondsinnet» etter at Adebayor traff ham i ansiktet med støvelen. Adebayor feiret også provoserende foran Arsenal-fansen etter å ha scoret i Citys 4-2-seier.

– Jeg er trist og skuffet over den ville og ondsinnede stemplingen fra min tidligere lagkamerat Emmanuel Adebayor, sa van Persie i en uttalelse distribuert gjennom klubben.

– Vi er begge profesjonelle fotballspillere. Jeg vet at fotball er en fysisk sport. Jeg har også gått inn i harde og noen ganger feiltimede taklinger, men aldri med den hensikt å skade en motspiller. Han prøvde å skade meg i dag.

Van Persie mener at Adebayor endret retning for å treffe ham.

– Jeg finner det svært respektløst. Han viste virkelig mangel på klasse overfor meg og tilhengerne.

Nederlenderen sier at han ble truffet rett ved øyet og at han er heldig som ikke ble alvorlig skadet. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus