Meny

Fem av fem for Chelsea

FULL POTT: Chelsea har fem seire av fem mulige så langt i Premier League. Foto: AP/Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea snudde kampen igjen etter at de kom under mot Stoke på bortebane.

STOKE-CHELSEA 1-2:

(ABC Nyheter) Stoke er gode på hjemmebane, og de kom best i gang mot serielederen lørdag ettermiddag. Først skjøt James Beattie fra 20 meter etter ni minutter. Skuddet gikk utenfor, og Beattie vred kneet i skuddøyeblikket. Han gikk ut kort tid etterpå. Inn kom Ricardo Fuller.

Men Stoke sto på videre og tok ledelsen etter 32 minutter. Abdoulaye Faye var målscorer da han fikk gå opp på et innlegg og heade ballen forbi Petr Cech. Det var langt fra patent spill av keeperkjempen.

Like etter hadde Ashley Cole en god avslutning som Stokes danske keeper Thomas Sørensen reddet bra. Men få minutter senere måtte også Sørensen gi seg med en skade. Dermed hadde Stoke byttet to viktige spillere med skader etter 41 minutter.

SE HØYDEPUNKTER FRA PREMIER LEAGUE HER

Åtte minuttter tillegg

Skadene bidro til at det ble lagt til hele åtte minutter i første omgang, og Chelsea anvendte disse minuttene godt. Etter 47 minutter spilte Frank Lampard Didier Drogba fri. Spissen vendte opp og smalt til med venstrefoten. Den nydelige avslutningen gikk i mål godt oppe i hjørnet til Steve Simonsen.

I andre omgang smalt Frank Lampard et skudd i stolpen fra 25 meter, før Robert Huth var nære på å heade Stoke i føringen tre minutter senere.

Så var Lampard igjen sentral da han fikk en god avslutning blokkert i siste liten. Chelsea kjørte virkelig kampen på dette tidspunktet, men Stoke forsvarte seg godt.

Didier Drogba jaktet så sin andre scoring for dagen, men også han ble blokkert av et oppofrende hjemmelag.

Men fire minutter på overtid sikret Chelsea alle tre poengene. Florent Malouda fikk ballen etter et langt innkast og skjøt via keeper og i mål. Det var ikke verdens beste avslutning, men den gikk forbi Steve Simonsen og i nettet. Dermed har Chelsea fem seire av fem mulige i årets Premier League.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus