Portsmouth i krise

SIST: Paul Hart har fått en forferdelig start på sesongen med Porsmouth. Foto: AFP/Scanpix.
SIST: Paul Hart har fått en forferdelig start på sesongen med Porsmouth. Foto: AFP/Scanpix.

<pPortsmouth og Bolton lå sist med null poeng før lørdagens runde. Nå er Portsmouth helt alene uten poeng. Det er krise i klubben fra Sør-England. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PORTSMOUTH-BOLTON 2-3:

(ABC Nyheter) Begge lagene var under stort press før kampen og det var bortelaget Bolton som tok ledelsen. Tamir Cohen fikk ballen fra Steinsson og plasserte den fint i mål fra 16-17 meter før kvarteret var spilt.

Men Portsmouth kom tilbake og utliknet ved Younes Kaboul etter 26 spilte minutter. Den tidligere Tottenham-spilleren headet en corner fra Jamie O'Hara i mål og dermed var lagene like langt.

Fem minutter før pause fikk Bolton straffe og den satte Matthew Taylor greit i boksen nede til venstre.

Etter hvilen var det Pompey som var friskest og de skapte et par gode muligheter før utlikningen satt på ny etter 63 minutter. Kevin Prince-Boateng fikk ladet kanonen inne i feltet og dermed sto det 2-2.

Det så ut til å gå mot poengdeling, men ett minutt før full tid ordnet Gary Cahill årets første poeng for Bolton. Han omsatte et innlegg fra Chris Basham i mål fra fem meter og sendte Portsmouth ut i ytterligere trøbbel. Det endte 2-3 på Fratton Park.

SE HØYDEPUNKTER FRA PREMIER LEAGUE HER

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus