Portsmouth i krise

SIST: Paul Hart har fått en forferdelig start på sesongen med Porsmouth. Foto: AFP/Scanpix.

<pPortsmouth og Bolton lå sist med null poeng før lørdagens runde. Nå er Portsmouth helt alene uten poeng. Det er krise i klubben fra Sør-England. </p

PORTSMOUTH-BOLTON 2-3:

(ABC Nyheter) Begge lagene var under stort press før kampen og det var bortelaget Bolton som tok ledelsen. Tamir Cohen fikk ballen fra Steinsson og plasserte den fint i mål fra 16-17 meter før kvarteret var spilt.

Men Portsmouth kom tilbake og utliknet ved Younes Kaboul etter 26 spilte minutter. Den tidligere Tottenham-spilleren headet en corner fra Jamie O'Hara i mål og dermed var lagene like langt.

Fem minutter før pause fikk Bolton straffe og den satte Matthew Taylor greit i boksen nede til venstre.

Etter hvilen var det Pompey som var friskest og de skapte et par gode muligheter før utlikningen satt på ny etter 63 minutter. Kevin Prince-Boateng fikk ladet kanonen inne i feltet og dermed sto det 2-2.

Det så ut til å gå mot poengdeling, men ett minutt før full tid ordnet Gary Cahill årets første poeng for Bolton. Han omsatte et innlegg fra Chris Basham i mål fra fem meter og sendte Portsmouth ut i ytterligere trøbbel. Det endte 2-3 på Fratton Park.