Årets første for Blackburn

SCORET: El-Hadji Diouf kom på scoringslisten mot Wolverhampton lørdag ettermiddag. Foto: AP/Scanpix.

<pBlackburn tok årets første seier hjemme mot Wolverhampton. </p

BLACKBURN-WOLVERHAMPTON 3-1:

(ABC Nyheter) Morten Gamst Pedersen og hans lagkamerater lå nede i sumpen før lørdagens kamp mot nyopprykkede Wolverhampton. Tre poeng senere var laget oppe på en mer sikker 13. plass.

Hjemmelaget tok ledelsen etter 19 minutter da El-Hadji Diouf scoret fra kort hold. Videre utover i omgangen testet Gamst Wayne Hennessey i Wolves-buret, men keeperen fikk slått ballen til corner.

SE HØYDEPUNKTER FRA PREMIER LEAGUE HER

Så hadde Andrews to gode sjanser til å doble ledelsen før Greg Halford skjøt over for Wolverhampton. Like før pause var Gamst på farten igjen da han smalt en avslutning i stolpen etter et frispark.

Ti minutter ut i andre omgang var Jason Roberts på plass og scoret 2-0. En corner ble stusset videre av Gael Givet og og Roberts hadde en grei jobb fra kort hold.

Etter 64 minutter sto det 3-0 da David Dunn hamret ballen i mål, og kampen var definitivt avgjort.

Et trøstemål fikk ulvene uansett da Stefan Maierhofer scoret etter en corner to minutter før full tid.