Røa-jenter på gli

<p><strong>SNART KLARE?:</strong> Guro Knudsen Mienna (t.v.) og Lene Mykjåland vurderer å spille for Norge igjen. Alle de fem Røa-jentene som takket nei for videre spill under avgåtte Bjarne Berntsen, er i tenkeboksen med tanke på et comeback. (Foto: Scanpix). </p>
SNART KLARE?: Guro Knudsen Mienna (t.v.) og Lene Mykjåland vurderer å spille for Norge igjen. Alle de fem Røa-jentene som takket nei for videre spill under avgåtte Bjarne Berntsen, er i tenkeboksen med tanke på et comeback. (Foto: Scanpix).

<pDe fem Røa-spillerne som forlot kvinnelandslaget i protest i fjor, vurderer å spille for Norge igjen, melder NRK.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marit Fiane Christensen, Siri Nordby, Lene Mykjåland, Marie Knutsen og Guro Knudsen Mienna sa i fjor nei til å spille på landslaget. De var misfornøyde med forholdene på landslaget under Bjarne Berntsen og nektet å spille videre med ham som sjef.

Påtroppende landslagssjef Eli Landsem har vært i kontakt med kvintetten, og tilbakemeldingene har vært positive.

– Nå har jeg snakket med alle sammen, og det ser ut som om vi kan velge blant alle sammen igjen. Det vil på sin side si at vi både får større bredde og konkurranse i troppen, sier Landsem til NRK.

De norske jentene gjennomførte nylig et vellykket EM hvor de til slutt tapte for vinneren Tyskland i semifinalen med 1-3. Det norske laget ledet 1-0 til pause, men klarte ikke å stå i mot i andre omgang.

Landsem overtar som landslagssjef etter Bjarne Berntsen. Hun tiltrer stillingen 1. oktober.

Påtroppende landslagssjef Eli Landsem har vært i kontakt med Røa-spillerne som tidligere takket nei til Norge og tilbakemeldingene er positive.Påtroppende landslagssjef Eli Landsem har vært i kontakt med Røa-spillerne som tidligere takket nei til Norge og tilbakemeldingene er positive.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus