Gleder seg til debuten

West Hams nye spiss Alessandro Diamanti (t.h) kan debutere mot Wigan denne helgen. Her i aksjon for sin gamle klubb Livorno. (Foto: Scanpix)
West Hams nye spiss Alessandro Diamanti (t.h) kan debutere mot Wigan denne helgen. Her i aksjon for sin gamle klubb Livorno. (Foto: Scanpix)

<pWest Hams nye spissfunn Alessandro Diamanti kan knapt vente med å debutere for West Ham etter overgangen fra italienske Livorno.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 26-år gamle spissen ble ikke klar i tide til å debutere i 0-0 kampen mot Blackburn 29. august og har etter landslagspausen hatt god tid til å vise seg frem for manager Gianfranco Zola. Blant annet scoret han to flotte frisparkmål i tirsdagens 6-0 seier mot Birminghams reserver. Nå klarer han nesten ikke å vente på debuten og håper på spilletid i lørdagens bortekamp mot Wigan.

- Jeg kom til England fordi Premier League er det flotteste ligaen i verden og jeg gleder jeg enormt til utfordringen med å starte for førstelaget, sier han til klubbens hjemmesider.

Diamanti har fått hjelp til å finne seg rette i London av den italienskspråklige sveitsiske lagkameraten Valon Behrami som er meget fornøyd med nysigneringen.

- Han viste hvor god spiller han er mot Birmingham. Vi må nok allikevel være litt tålmodige fordi det ikke er lett å komme til England og å spille en annen type fotball enn den han er vant til i Italia, avslutter Behrami.

Diamani har 17 mål på 59 kamper for Livorno i Serie A og B.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus