Meny

Skadeproblemer for Sunderland

Sunderlands keeper Craig Gordon sliter med skade og må muligens stå over helgens kamp mot Hull. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sunderlands manager Steve Bruce kan bli tvunget til å bruke tredjekeeperen Trevor Carson i helgens bortekamp mot Hull.

Det skotske keeperesset Craig Gordon (bildet) måtte stå over onsdagens avgjørende VM-kvalifiseringskamp mot Nederland på grunn av en hofteskade. Reservekeeper Martin Fulop mistet på sin side begge kampene for sitt hjemland Ungarn etter en skade i hælen.

Nå står den nord-irske U-21 keeperen Trevor Carson igjen som eneste skadefrie målmann. Og det er ikke bare her The Black Cats sliter. Lagets eneste venstreback, den irske landslagsmannen George McCartney, måtte også trekke seg fraVM-kvalifiseringskampene på grunn av en hamstringskade.

Det stilles også spørsmål til midtbanetalentet Lee Cattermole som ble skadet i U21-oppgjøret mellom England og Makedonia. På toppen av alt har spissen Kenwyne Jones nettopp spilt to hele kamper på kort tid for sitt hjemland Trinidad & Tobago, og må kanskje spares.

- Det er ikke noen tvil om at alt dette er litt bekymringsfullt. Men vi må bare komme oss videre siden så godt som alle managerne i Premier League er i samme båt med tilsvarende problemer, sier manager Steve Bruce til lokalavisen Sunderland Echo.

- Det er uten tvil keeperplassen som er den største bekymringen, men jeg kommer ikke til å ta noen avgjørelse her før rett før kampstart, avslutter Bruce.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus