Dyrepasser drept av tiger

<pEn ansatt ble drept og en annen såret da en tiger på rømmen angrep dem i en dyrepark i Vietnam, melder vietnamesiske medier.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to ansatte holdt på å plante et tre da tigeren torsdag klarte å ta seg over et 2,5 meter høyt elektrisk gjerde i dyreparken Dai Nam i provinsen Bihn Duong sør i landet.

Tigeren gikk så til angrep på de to mennene, mens skrekkslagne besøkene så på. Den ene mannen klarte å hoppe ut i en dam, og reddet dermed livet. Men den andre mannen ble revet i hjel av det store kattedyret.

Andre dyrepassere klarte til slutt å fange tigeren og få den tilbake inn i innhegningen. Det var det første tigerangrepet i dyreparken, som har ni voksne tigere og sju unger.

Tigeren er utrydningstruet i Vietnam. For to år siden tillot kommunistregjeringen i landet at det ble opprettet flere private tigerparker sør i landet, ettersom de er bedre rustet til å verne de utrydningstruede dyrene enn de statlige dyreparkene. (©NTB)

Flere nyheter på ABC Nyheters forside.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus