Hushovd slo Cavendish

<strong>VANT: </strong>Thor Hushovd slo endelig Mark Cavendish. Foto: Scanpix
VANT: Thor Hushovd slo endelig Mark Cavendish. Foto: Scanpix

<pThor Hushovd fikk endelig has på spurteren Mark Cavendish. Onsdag vant nordmannen den 3. etappen i Tour of Missouri.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opptrekkstoget til Cavendish på Columbia-laget fikk et lite skudd for baugen da det var Hushovd som var raskest opp det lange oppløpet.

– Vi ønsket å legge press på Columbia, og vi vet at når avslutningen er så hard som denne, passer det meg bedre enn Cavendish, sa Hushovd ifølge cyclingnews.com.

– Brett Lancaster angrep da det gjenstod 800 meter, og George Hincapie måtte tette hullet. Jeg tror de kom i front for tidlig, og vi kjørte på igjen fra den andre siden. Jeg synes det fungerte perfekt for oss, og jeg hadde gode nok bein til å gjøre en skikkelig spurt de siste hundre meterne, forklarte nordmannen.

Nordmannen vant foran Juan José Heado og Dario Cataldo. Cavendish endte på femteplass.

Cavendish hadde vunnet de to først etappene, mens Hushovd hadde måttet ta til takke med annen- og tredjeplass. Men onsdag fikk han revansj.

Hushovd fikk også med seg ti bonussekunder på etappen og ligger likt med briten i sammendraget. Cervélo-rytteren får sykle i den gule ledertrøyen på torsdagens etappe.

– Vi vil gjøre vårt beste for å beholde den gule trøyen så lenge som mulig, sa Hushovd.

Rittet avsluttes i Kansas City søndag. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus