Jay-Z til Trondheim

TIL TRONDHEIM: Musikkguruen Jay-Z står på scenen under musikkfestivalen UKA 6. oktober. FOTO: Scanpix
TIL TRONDHEIM: Musikkguruen Jay-Z står på scenen under musikkfestivalen UKA 6. oktober. FOTO: Scanpix

<pAldri før har hiphop-legenden vært så langt nord, jubler plateselskapet.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shawn Corey Carter, kjent under artistnavnet Jay-Z, entrer scenen i bartebyen under studentarrangementet UKA 6. oktober, melder Warner Music Norge i en pressemelding.

«Aldri før har Jay-Z vært så langt nord, og aldri før har Trondheim huset en så stor artist som Jay-Z», skriver Warner Music.

- Vi er i ekstase. Vi har jobbet målrettet over en lengre tid med å han hit, og vi fikk en endelig bekreftelse i forrige uke på at han kommer.

- Det viser at ingenting er umulig så lenge man jobber hardt nok for det, sier festivalsjef Torgeir Bryge Ødegården til ABC Nyheter.

Festivalsjefen vil ikke røpe hvor stort beløp de har punget ut med for å få den plateaktuelle artisten til Trondheim. Til sammenligning måtte Hovefestivalen betale i overkant av tre millioner kroner for å få artisten på deres scene i fjor.

- Det som er sikkert er at vi nå seiler opp som en av årets mest spektakulære festivaler i Norge. Vi forventer å selge rundt 80.000 billetter for hele festivalen, sier Ødegården.

Ved siden av hiphop-legenden, har festivalen allerede booket artister som Franz Ferdinand, Aqua, Marit Larsen og Paperboys .

Jay-Z blir først å se som talkshowgjest hos Fredrik Skavlan på sesongpremieren «Skavlan» 25. september.

Jay-Z, som er gift med ikke mindre kjente Beyoncé Knowles, slipper sitt første album på tre år, «The Blueprint 3», neste uke i Europa.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus