Frykter serievoldtektsmann i Bergen

<pPolitiet tror det kan være sammenheng mellom det som skal være en overfallsvoldtekt i Bergen natt til onsdag og et voldtektsforsøk tre dager tidligere.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Natt til onsdag skal en kvinne i 20-årene ha blitt antastet og voldtatt da hun var på vei hjem fra byen, og tre dager tidligere ble en kvinne på samme alder angivelig forsøkt voldtatt i det samme området av byen. Nå tror Bergenspolitiet at det kan dreie seg om samme gjerningsmann.

– Det korte mellomrommet, flere sammenfallende opplysninger om gjerningsmannen og alderen på ofrene gjør at vi ser disse sakene i sammenheng, sier leder for volds- og sedelighetsavsnittet i bergenspolitiet, Rigmor Isehaug, til Bergens Tidende.

Det er sikret spor i begge sakene, men det er for tidlig å si om politiet sitter på kriminaltekniske bevis som kan knytte gjerningsmenn til hendelsene.

– Vi er ute etter er kontakt med personer som har opplysninger knyttet til forholdene, sier Isehaug. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus