McFadden ute mot Nederland

<p>Birminghams spiss James McFadden (øverst) kan komme uthvilt til søndagens lokaloppgjør mot Aston Villa. (Foto: Scanpix)</p>
Birminghams spiss James McFadden (øverst) kan komme uthvilt til søndagens lokaloppgjør mot Aston Villa. (Foto: Scanpix)

<pBirmingham City manager Alex McLeish er nok den eneste skotten som ikke akkurat er lei seg over at James McFadden er suspendert i den viktige VM-kvalifiseringskampen mot Nederland i dag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skottene hadde håp om at de kunne anke det gule kortet han fikk i lørdagens 2-0 seier mot Makedonia, men dette ble konsekvent avvist. Assistenttrener Terry Butcher bekrefter at de ikke hadde noen mulighet til å anke.

- Vi kontaktet FIFA, men saken var avsluttet fra deres side. Den kan ikke ankes og Faddy spiller ikke på onsdag. Saken er avsluttet hos oss nå og vi må komme oss videre, sier han til Birmingham Post.


Blues-manager Alex McLeish er skotsk patriot så god som noen, men sier seg allikevel fornøyd med at spissen ikke spiller på grunn av at hans skadesituasjon. Dette betyr at han vil være uthvilt og i god form til søndagens viktige lokaloppgjør mot Aston Villa.

James McFadden har godt over 100 kamper i Premier League for Everton og Birmingham. Han har 44 landskamper og scoret 15 mål for Skottland.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus