– En av landets beste stoppere

<span style="font-weight: bold" class="Apple-style-span">FÅR SKRYT:</span> Michael Turner er klar for Sunderland, og får solid skussmål fra sin nye manager, Steve Bruce: - Michael er en av landets beste stoppere, sier den gamle forsvarskjempen. Foto: AP
FÅR SKRYT: Michael Turner er klar for Sunderland, og får solid skussmål fra sin nye manager, Steve Bruce: - Michael er en av landets beste stoppere, sier den gamle forsvarskjempen. Foto: AP

<pMichael Turner klar for Sunderland.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hull har mistet sin kanskje viktigste spiller. I dag ble Michael Turner (25) klar for Sunderland.

Overgangssummen er ikke offentliggjort, men ifølge The Telegraph kan den komme opp mot 12 millioner pund (knapt 120 millioner kroner).

Turner har undertegnet en fireårskontrakt med Steve Bruces lag.

– Jeg mener Michael er en av landets beste midtstoppere. Jeg har ønsket å styrke størrelsen og styrken i forsvaret, og Michael passer perfekt til de kriteriene, i tillegg til at han teknisk er en utmerket fotballspiller, skryter Bruce ifølge klubbens hjemmeside.

Turner, som blant annet har vært linket til Liverpool i sommer, forteller at manageren var en viktig faktor da han bestemte seg for å skifte klubb.

– Steve Bruce har bevist sin klasse som manager, og han spilte i min posisjon som spiller. Forhåpentlig kan han utvikle meg videre, sier Turner til safc.com.

Den 1.93 meter høye engelskmannen er Sunderlands syvende spillerkjøp i sommer.

Se høydepunktene fra Premier League her.

Personvernpolicy