Adebayor takker nye fans for oppturen

<span style="font-weight: bold" class="Apple-style-span">SKRYTER OG FÅR SKRYT:</span> Emmanuel Adebayor takker sine nye fans etter tre mål på tre kamper for Manchester City, og får skryt av manager Mark Hughes. Foto: AP
SKRYTER OG FÅR SKRYT: Emmanuel Adebayor takker sine nye fans etter tre mål på tre kamper for Manchester City, og får skryt av manager Mark Hughes. Foto: AP

<p– Så fort du spiller for et lag hvor fansen elsker deg og alltid står bak deg, vil du gi noe tilbake.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da Emmanuel Adebayor gikk fra Arsenal til Manchester City for 250 millioner i sommer, var det få Gunners-fans som satt gråtende tilbake.

Angriperens forhold til tilhengerne var langt fra det beste, og han har fått mye kritikk for dårlig innstilling.

Etter en imponerende sesonginnledning for Manchester City takker togoleseren nå sine nye fans for oppturen – og sender nok samtidig et lite stikk til sine gamle.

– Så fort du spiller for et lag hvor fansen elsker deg og alltid står bak deg, vil du gi noe tilbake, sier han ifølge Sky Sports.

Har scoret i alle kampene

– Det er det jeg har gjort siden jeg kom til klubben. Det er det samme med andre nye spillere, som Carlos Tévez og Gareth Barry – fansens støtte motiverer deg og gjør deg til en spesiell spiller, legger han til.

I fjor scoret Adebayor ti mål på 26 ligakamper. Så langt i år har han tre fulltreffere på tre kamper.

City-manager Mark Hughes hyllet sin nye spiss etter at han avgjorde gårsdagens kamp mot Portsmouth.

Se alle høydepunktene fra Premier League her.

Får skryt av Hughes

– Adebayor var superb, sier Hughes ifølge Sky Sports.

– Han har kommet inn med en veldig sterk vilje til å lykkes, og han er en oppmuntrende røst i garderoben. (De negative) tingene som er sagt om ham tidligere, har jeg ikke sett noe til. Jeg er veldig imponert over både spillet og personligheten hans, skryter Hughes.

City står med null baklengs og full pott på tre kamper i Premier League. Men den første virkelig store testen kommer om én og en halv uke – mot Arsenal.

Personvernpolicy