Stortalentet strøk på den medisinske testen

BLIR I LYN: Jo Inge Berget strøk på den medisinske testen i MFK og må belage seg på fortsatt spill i Oslo-klubben ut sesongen. FOTO: Scanpix
BLIR I LYN: Jo Inge Berget strøk på den medisinske testen i MFK og må belage seg på fortsatt spill i Oslo-klubben ut sesongen. FOTO: Scanpix

<pJo Inge Bergets overgang til Molde gikk i vasken.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyns spissjuvel Jo Inge Berget blir værende i Oslo-klubben etter at det ble kjent at han strøk på den medisinske testen i Molde Fotball.

18-åringen, som har vært leid ut til Lyn fra Udinese, var ventet å bli klar for MFK i løpet av dagen, men en dårlig kne har ført til at overgangen nå er en saga blott.

- Skuffet

- Jeg har et kne som har vært litt trøblete, og dermed gikk ikke avtalen i boks. Det er skuffende, sier Berget til Romsdal Budstikke.

Stortalentet gjennomgikk først en medisinsk undersøkelse fredag. En grundigere undersøkelse ble gjort søndag kveld, og på bakgrunn av disse undersøkelsene har klubbene blitt enige om å skrinlegge overgangen.

Berget har ikke vært plaget med kneskader tidligere i karrieren.

- Jeg vil ikke si noe annet enn at flere ting måtte klaffe for at dette skulle løse seg, men vi kom altså ikke i mål med avtalen, sier Tarje Nordstrand Jacobsen i MFK til Romsdalsavisen.

Trolig i Lyn ut sesongen

Mandag ettermiddag dro Berget til Trondheim og sluttet seg til Lyn-laget som spiller mot Rosenborg i kveld. Trolig fortsetter han i Lyn ut sesongen.

- Jeg regner med at det blir Lyn-spill resten av året, sier Berget.

- Jo Inge er med i troppen vår til Rosenborg-kampen, og vi jobber med at han forblir i klubben ut sesongen. Men ting er ikke helt klare ennå, sier medieansvarlig i Lyn, Joachim Wester Andersen til TV 2 Sporten.

Personvernpolicy