- Vet hva du får på Old Trafford

FRUSTRERT: Arsenal-sjef Arsene Wenger var frustrert etter lørdagens tap på Old Trafford. Foto: AP/Scanpix.
FRUSTRERT: Arsenal-sjef Arsene Wenger var frustrert etter lørdagens tap på Old Trafford. Foto: AP/Scanpix.

<pArsene Wenger og Arsenal følte at flere avgjørelser kostet dem dyrt i lørdagens toppoppgjør på Old Trafford. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter å ha sett laget sitt ta ledelsen ved Andrei Arsjavin på nydelig vis måtte Wenger se seg slått til slutt. Først utliknet Wayne Rooney på straffe før Abou Diaby var uheldig og scoret selvmålet som avgjorde bataljen.

Misfornøyd med dommeren

– Du vet hva du får på Old Trafford, hver gang. Men jeg ønsker ikke å snakke om dommerens prestasjoner. Hvis du har noen spørsmål får du spørre han, sa Wenger til Sky Sports.

Det var flere situasjoner som frustrerte manageren. Først ble Arsenal snytt for straffe i første omgang da Andrei Arshavin ble lagt i bakken av Darren Fletcher. Manchester United fikk på sin side straffe etter at keeper Manuel Almunia la ned Wayne Rooney.

Så fikk Emmanuel Eboue gult kort for filming. Også det var uten konsekvent dømming, ifølge franskmannen.

– Det er vanskelig å skulle bedømme det hver gang en spiller går ned. I dag så jeg en spiller lage 20 frispark uten å få gult kort. Ingen ser det, sa Wenger.

Hvilken spiller han snakket om ville han derimot ikke ut med.

– Dersom du har sett kampen trenger du ikke meg til å fortelle det. Hvordan denne spilleren slapp unna uten gult kort er utrolig.

Bortvist for flaskesparking

For å komplettere aftenen ble Wenger også bortvist fra benken på overtid av dommer Mike Dean. Årsaken var hans reaksjon etter at Robin van Persies utlikning godt inne på overtiden ble korrekt annulert for offside.

– Jeg sparket en flaske fordi målet ble annulert etter offside. Jeg visste ikke at vi ikke hadde lov til å gjøre det, sa han.

Årets første poengtap til tross, Wenger var ingen slagen mann etter kampen.

– Vi drar herfra uten poeng og det er frustrerende. Når man spiller slik vi gjorde er det veldig vanskelig å akseptere at man drar hjem uten poeng. Men jeg er veldig positiv fordi vi viste god kvalitet. Vår opptreden var veldig oppmuntrende med tanke på framtiden og det var flere positive enn negative ting i denne kampen, sa Arsenal-manageren til Sky Sports.

Sir Alex Ferguson var naturlig nok godt fornøyd.

– Vi liker å vinne og vi liker å gjøre det gjennom å spille godt. Begge deler er viktig. Jeg synes vi gjorde det i den andre omgangen og at vi fortjente å vinne basert på det, sa han til Mancester Uniteds offisielle hjemmeside.

Personvernpolicy