Rafa stresser ikke

STRESSER IKKE: Rafa Benitez sier Liverpool ikke er presset etter den dårlig sesongstarten. Foto: EPA/Scanpix.
STRESSER IKKE: Rafa Benitez sier Liverpool ikke er presset etter den dårlig sesongstarten. Foto: EPA/Scanpix.

<pTil tross for marerittstarten på årets sesong har ikke Liverpool-sjef Rafa Benitez mistet verken roen eller troen. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rafa Benitez har fått en tøff start på den nye sesongen. Tap mot Tottenham borte og Aston Villa hjemme er urovekkende for laget som dermed har tapt like mange kamper på tre runder som de gjorde i hele fjor.

Før lørdagens kamp mot Bolton sier han at dersom laget hans står sammen og jobber hardt vil de komme tilbake på det rette sporet. Han mener ikke laget hans er presset.

– Nei, jeg synes ikke det. Det er for tidlig, sier han ifølge liverpoolfc.tv.

– Vi må gå inn mot hver kamp å tenke at vi skal ta tre poeng, og så kun fokusere på den neste kampen igjen. Vi kan ikke tenke på januar måned nå, sier han videre.

Motsatt i fjor

For et år siden fikk han spørsmål at en helt annen karakter.

– I fjor svarte jeg på spørsmål om å vinne serien i september og oktober, men det var for tidlig. Da sa jeg at vi får se i april.

Lørdag møter de Bolton borte. Laget til Gary Megson har null poeng etter to kamper, men Benitez vil ikke undervurdere laget fra Reebok stadium.

– Vi vet at Bolton er fysisk sterke og at de jobber veldig hardt. De vet hvordan de vil spille, i hvert fall på hjemmebane. Det vil bli en tøff kamp og vi må bare angripe den med selvtillitt og sørge for at vi er sterke, sier Benitez.

Personvernpolicy