Så mange har forhåndsstemt

<pI løpet av de 18 dagene det har vært mulig å forhåndsstemme har 206.875 velgere benyttet seg av muligheten. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det viser tall fra Kommunal og regionaldepartementet. Forhåndsstemmene er registrert til og med torsdag 27. august.

I 2005 kom det inn til sammen 473.000 forhåndsstemmer under hele forhåndsstemmeperioden mellom 10. august og 7. september, men det foreligger ikke sammenlignbare tall siden en slik telling ikke ble gjennomført for fire år siden.

– Mange kommuner melder om stor pågang av velgere som vil stemme på forhånd. Bare i løpet av den siste uken har over 82.000 nordmenn gått til stemmeurnene, sier kommunal- og regionalminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp).

Kommunal- og regionaldepartementet presenterer nye tall for forhåndsstemmingen på landsbasis hver uke. Siste dag for forhåndsstemming er fredag 11. september. På valgdagen 14. september kan velgere bare stemme i hjemkommunen sin.

Personvernpolicy