«Floppen» får endelig forlate Chelsea

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Andriy Shevchenko får nå forlate Stamford Bridge og Chelsea. FOTO: Scanpix
SNIPP, SNAPP, SNUTE: Andriy Shevchenko får nå forlate Stamford Bridge og Chelsea. FOTO: Scanpix

<pManager Carlo Angelotti åpner for at Andriy Shevchenko finner seg nye jaktmarker.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andriy Shevchenkos tid på Stamford Bridge virker å være over for godt. Ukraineren har bedt om å bli satt på tranferlisten, og manager Carlo Angelotti har nå gitt sitt klarsignal, melder teamtalk.com.

- Jeg har snakket med ham gitt beskjed om at han kan forlate klubben når han vil. Det er opp til Shevchenko selv å velge om han vil bli eller ikke, sier Angelotti.

33-åringen ble klubbens dyreste signering noensinne da han kom til Stamford Bridge i 2006 for 30 millioner pund. Siden da har den tidligere storscoreren slitt med å få spilletid, og ble blant annet lånt ut til AC Milan forrige sesong.

- Han ønsket å være en del av førstelaget og spille kontinuerlig, men det har vært vanskelig for meg å gi ham et slikt ønske. Jeg tror han vil ta en riktig avgjørelse for sin egen fremtidige karriere, sier Angelotti, som samtidig tilbakeviser at ukraineren forlater klubben som et følge av at han ikke er blitt tatt ut i stallen som får spille i Champions League.

«Sheva» har kun spilt 48 kamper for The Blues – 29 av disse som innbytter. Han står bokført med ni nettkjenninger for London-laget. Han kom inn som innbytter i PL-oppgjøret mot Sunderland for to uker siden.

Personvernpolicy