Forbannet på Moyes

<p>KLAR OG SINT: Overgangen for Joleon Lescott fra Everton til Manchester City skjedde ikke uten dramatikk. (foto. Scanpix).</p><p> </p>
KLAR OG SINT: Overgangen for Joleon Lescott fra Everton til Manchester City skjedde ikke uten dramatikk. (foto. Scanpix).  

<pJoleon Lescott er krafitg irritert på sin tidligere manager i Everton, David Moyes. Han reagerer sterkt på å ha blitt omtalt som «ufokusert og med dårlige holdninger». </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Overgangen fra Everton til Manchester City gikk omsider i boks for den engelsk landslagsspilleren Joleon Lescott denne uken.

Men overgangen skjedde ikke uten bråk i Liverpoolklubben.

Evertons manager David Moyes henviste Lescott til innbytterbenken etter at spilleren ba om å få bli solgt til Mark Hughes og co. Begrunnelsen til Moyes var at han viste dårlige holdninger den siste tiden. Moyes mente også at Lescotts City-tanker skuffet lagkameratene i Everton.

Nå slår imidlertid Lescott tilbake.

- Jeg er svært skuffet over uttalelsene og mener de er fullstendig grunnløse. Men akkurat nå så ønsker jeg ikke å tenke på det - jeg får heller ta det en annen gang, sier Lescott ifølge ESPN.

Han ble med overgangen til City den nest dyreste engelsk forsvarsspilleren noensinne, bare Uniteds Rio Ferdinands overgang fra Leeds til £34 mill. (340 mill. NOK) har vært høyere. Prisen City måtte ut med antas å ligge på et sted mellom £22 mill. og £24 mill. (mellom 220-240 mill. NOK).

Han føler derimot ikke at han skuffet Tim Cahill og resten av Evertons spillerne.

- Jeg føler ikke selv at jeg skuffet noen, men om så er tilfelle så beklager jeg det på det sterkeste. Mitt ønske er at de skal huske meg som en som alltid gav alt. Jeg er fullstendig klar over at Arsenal-kampen ikke var min beste, men det var en kollektiv svikt og Arsenal var i realiteten mye bedre enn oss.

Det er ikke første gang David Moyes har vært i ordkrangel i forbindelse med spillere som har forlatt Everton.

Da Wayne Rooney forlot Everton tilfordel for Manchester United i 2004, gikk Rooney ut i bokform og hevdet at Moyes tvang ham bort fra klubben etter et «alvorlig tillitsbrudd mot en ung spiller». Påstandene førte imidlertid til at Rooney i etterkant måtte betale Moyes erstatning.

Personvernpolicy