Sikter mot topp fire

<p><strong>RADARPAR: </strong>Jermain Defoe (tv) banker inn mål på bestilling fra manager Harry Redknapp (th). Nå satser Tottenham på å gjøre det stort denne sesongen - å kvalifisere seg til neste års Champions League. (Foto: Scanpix). </p>
RADARPAR: Jermain Defoe (tv) banker inn mål på bestilling fra manager Harry Redknapp (th). Nå satser Tottenham på å gjøre det stort denne sesongen - å kvalifisere seg til neste års Champions League. (Foto: Scanpix).

<pTottenhams fine sesongstart gir manager Harry Redknapp tro på at laget kan komme blant de fire beste i ligaen denne sesongen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

London (NTB-AFP): Spurs har hatt sin beste sesongstart på 49 år. Etter tre kamper, står London-laget med full pott. Byrival West Ham ble slått 2-1 søndag.

– Hvem vet hva vi kan klare? Jeg sier ikke at vi kommer til å ende blant de fire beste, men vi har bra kvalitet i laget og vil gi det et forsøk, sier Redknapp.

Se Premier League på ABC Nyheter

– Det kan være åpent i år. Manchester City kommer helt sikkert til å kjempe for å bli et topp fire-lag, og det er ingen grunn til at vi ikke kan gjøre det. Vi har vunnet to bortekamper allerede. Hvis hjemmeformen er bra nok, kommer vi til å være der oppe, mener Tottenham-sjefen.

De fire beste lagene i den engelske eliteserien får muligheten til mesterligaspill neste sesong.

Sist gang Tottenham hadde en så god sesongstart var da Bill Nicholson ledet hvittrøyene til «The Double» i 1960/61.

– Ni poeng er en flott start for oss. Men jeg vil ikke sammenligne oss med laget fra 1961 eller 1962. Det var et utrolig fotballag. Vi har noen gode spillere, men de hadde et utrolig lag og var fantastiske. Det var en spesiell tid i klubbens historie. Hvis vi er i nærheten av å være like gode som dem, vil det gå bra med oss, sier Redknapp. (©NTB)

Personvernpolicy