Aalesund ble for små mot Molde

Normal   0   21         false   false   false                             MicrosoftInternetExplorer4   <![endif]-->     <![endif]-->     /* Style Definitions */  table.MsoNormalTable 	{mso-style-name:"Vanlig tabell"; 	mso-tstyle-rowband-size:0; 	mso-tstyle-colband-size:0; 	mso-style-noshow:yes; 	mso-style-parent:""; 	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; 	mso-para-margin:0cm; 	mso-para-margin-bottom:.0001pt; 	mso-pagination:widow-orphan; 	font-size:10.0pt; 	font-family:"Times New Roman"; 	mso-ansi-language:#0400; 	mso-fareast-language:#0400; 	mso-bidi-language:#0400;}  <![endif]-->  Aalesunds Ville Jalasto (t.v.) i duell med Moldes Pape Pate Diouf under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Aalesund på Aker stadion i Molde lørdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
Aalesunds Ville Jalasto (t.v.) i duell med Moldes Pape Pate Diouf under eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Aalesund på Aker stadion i Molde lørdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX

<pAalesund ble et par nummer for små i lokaloppgjøret mot Molde lørdag kveld. Molde kunne gå av banen med en fortjent 3-1-seier.</p

Etter den bedrøvelige forestillingen mot Viking for en uke siden, var Molde igjen tilbake med solid innsats, raske overganger og den presise, lekende lette fotballen som har preget laget store deler av sesongen. Midtbanegeneralen Makhtar Thioune var også tilbake som banens dominerende spiller.

Pape Pate Diouf åpnet scoringskontoen etter bare to minutter og samme mann la på til 2-0 25 minutter ut i første omgang.

Aalesunds nye keeper, Sten Grytebust, gjorde en imponerende innsats i mål og forhindret et større tap for laget sitt. Han var lagets klart beste spiller.

I annen omgang kom Aalesund mer inn i kampen, og både Glenn Roberts, Tor Hogne Aarøy og Diego Silva kom til gode scoringsmuligheter. Skuddene gikk derimot over og utenfor. Da Demar Philips fikk sitt annet gule kort da det gjensto et kvarter av kampen, var løpet langt på vei kjørt for Aalesund.

Likevel levde kampen videre, med stor Aalesund-innsats og noe nonchalant forsvarsarbeid hos Molde. Aalesund reduserte på straffe ved Khari Stephenson etter 80 minutter, men Molde svarte umiddelbart da Mattias Moström satte inn et nydelig mål og økte til 3-1. (©NTB)