Adebayor gjorde det igjen

SCORET IGJEN: Emmanuel Adebayor har fått en fantastiska start for Manchester City. Foto: AP/Scanpix.

<pSom forrige helg var Emmanuel Adebayor tungen på vektskålen for Manchester City da han senket Wolverhampton på hjemmebane lørdag. </p

MANCHESTER CITY-WOLVERHAMPTON 1-0:

(ABC Nyheter) Kampen åpnet rolig i Manchester, men det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 17 minutter. Carlos Tevez fant Emmanuel Adebayor med en lur ball og den tidligere Arsenal-spilleren gjorde ingen feil. Han dro seg forbi en Wolves-forsvarer og klinket ballen hardt i mål ved Wayne Hennesseys nærmeste stolpe.

City hadde ballen store deler av tiden og kontrollerte begivenhetene mot sin nyopprykkede motstander. Det gjorde at ettermiddagen ble travel for Wolves-keeper Wayne Hennessey, og Robinho og Tevez testet han med flere gode forsøk.

Se Premier League på ABC Nyheter

Etter 37 minutter måtte derimot Shay Given i aksjon. Den rutinerte sisteskansen var på plass med en klasseredning da Matt Jarvis sendte avgårde et godt skudd med retning mot krysset.

Like før pause kunne Tevez åpnet kontoen for City i Premier League, men headingen hans gikk like utenfor.

Wolves-sjef Mick McCarthy gjorde grep i pausen og foretok to bytter, men de fikk liten umiddelbar effekt annet enn noen ufarlige innlegg.

Store sjanser til begge lag

Det ble større muligheter for Manchester City, men både Stephen Ireland og Adebayor sviktet alene med keeper. Like etter fikk Robinho ballen i mål, men han ble korrekt avblåst for offside.

Men mens Manchester City brant sine store muligheter kom også sjansen for Wolverhampton. Andy Koegh klinket ballen i tverrlegger etter 69 minutter.

Etter dette var det innbytter Craig Bellamys tur til å bomme på en stor mulighet, og like før slutt kunne slurv fra samme mann gitt Wolverhampton ett poeng. Kontringen til ulvene endte imidlertid utenfor fra Jarvis.

Dermed har Manchester City fått en kjempestart på sesongen med to 1-0 seire, og Emmanuel Adebayor har virkelig begynt nedbetalingen etter overgangen fra Arsenal.