Aksel Hennie skjelte ut Se og Hør

PAR: Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge viste seg for første gang offentlig som kjærester under Amanda-utdelingen fredag kveld. (Foto: Scanpix)
PAR: Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge viste seg for første gang offentlig som kjærester under Amanda-utdelingen fredag kveld. (Foto: Scanpix)

<pAmanda-vinner Aksel Hennie benyttet filmfesten fredag kveld til å kritisere ukebladet Se og Hør for dårlig oppførsel.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aksel Hennie ankom fredagens filmfest i Haugesund sammen med kjæresten, popartisten Tone Damli Aaberge. Begge kommenterte forholdet.

Paret la heller ikke skjul på at de har blitt uvenner med ukebladet Se og Hør som de anklager for å ha forfulgt dem. Bladet har hatt paret på flere førstesider, også med bilder som skal ha blitt tatt i private sammenhenger.

Tone Damli Aaberge har truet med å forfølge sakene i Pressens Faglige Utvalg og i rettsapparatet.

Les også: Max uttelling i Haugesund

Da Aksel Hennie kom ut til det ventende pressekorpset etter å ha fått prisen for beste mannlige skuespiller under Amanda-utdelingen fredag kveld, sa han følgende:

– Hvor er Se og Hør? Hvor er dere? Lær å oppføre dere. Jeg tar deg nå ettersom du er her, sa Hennie til den utsendte fotografen fra ukebladet.

Etter å ha gjennomført flere intervjuer med andre medier, snur Hennie seg for å gå. På veien ut lar han nok en gang Se og Hørs fotograf få gjennomgå.

– Ikke noe mot deg personlig, men du representerer et blad jeg ikke vil ha i livet mitt eller i verdenen min. Til dere andre: Takk for sjenerøsitet og høflighet, sa Aksel Hennie.

Aksel Hennie og «Max Manus» fikk til sammen syv priser under fredagens utdelingsshow i Haugesund. (©NTB)

Personvernpolicy