- De var bedre enn ventet

<p><strong>GODE:</strong> Valencias Joaquin til høyre) har scoret Valencias tredje mål og blir gratulert av David Silva under UEFA Europa League- kvalifiseringskampen mellom Stabæk og Valencia på Telenor Arena på Fornebu torsdag kveld. Valencia lekte til tider med sine norske verter og vant lett 3-0. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX</p><p> </p>
GODE: Valencias Joaquin til høyre) har scoret Valencias tredje mål og blir gratulert av David Silva under UEFA Europa League- kvalifiseringskampen mellom Stabæk og Valencia på Telenor Arena på Fornebu torsdag kveld. Valencia lekte til tider med sine norske verter og vant lett 3-0. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX  

<pStabæk-keeper Jon Knudsen lot seg kraftig imponere av Valencia FC.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FORNEBU (ABC Nyheter) Med 0-3 hjemme i Telenor Arena får Stabæk det tilnærmet umulig å avansere til Europa League i år.

Valencia var rett og slett for gode for fjorårets norske seriemester.

Hjemmelagets keeper Jon Knudsen lot seg imponere av spanske ballartister.

- Vi visste de ville være en vanskelige motstander, men sett sånn i ettertid så var de nok beder enn det vi hadde trodd på forhånd. Det så i hvert fall slik ut i perioder av kampen, sier målvakten til ABC Nyheter etter kampslutt på Fornebu.

LES OGSÅ: Sjanseløst Stabæk så stjerner

Bevegelse

Jon Knudsen mener Valencia var bedre enn ventet. (foto: Scanpix)Jon Knudsen mener Valencia var bedre enn ventet. (foto: Scanpix)

Fra første spark på ballen skjønte alle at dette mer eller mindre ville bli spill mot ett mål. Jon Knudsen er ikke i tvil om hvorfor bæringene ble utspilt på eget (kunst)gress.

- De er fantastiske spillere alle sammen. Men den store forskjellen ligger vel i at de hele tiden skaper rom, både for seg selv og for spillerne rundt seg. Det går mye på éntouch når de spiller ballen seg i mellom.

- Så fort de har gitt ballen videre til en medspiller så forflytter de seg nærmest på instinkt. De har hele tiden mange gode pasningsalternativ å velge mellom.

Konsentrasjon

Knudsen var kanskje den Stabæk-spilleren som kan være mest fornøyd med egen innsats etter kveldens kamp. Ingen av målene som trillet inn bak ham kan landslagskeeperen lastes for.

Han lot seg også imponere over den mentale styrken til det spanske stjernegalleriet.

- Selv om de leder komfortabelt så slapper de aldri av. De er fullt konsentrert hele veien og legger seg ikke nedpå ett sekund. De jager og jager etter nye muligheter kampen igjennom.

Personvernpolicy