- Michael Jacksons lege blir siktet for drap

- Michael Jacksons lege blir siktet for drap
- Michael Jacksons lege blir siktet for drap

<pBlir trolig arrestert i løpet av kort tid. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


Det opplyser en kilde innenfor rettsvesenet til Foxnews.com.

Kilden sier at doktor Conrad Murray kan bli arrestert allerede neste onsdag. Men etterforskerne skal ha bestemt å gjennomføre nok en ransaking først, antakeligvis av et apotek i Los Angeles i neste uke for å samle mer bevis mot ham. Arrestasjonen er dermed ventet å skje uken etter det igjen.

Legen vil bli siktet for uaktsomt drap.

Påtalemyndigheten i Los Angeles og etterforskerne diskuterer nå om de skal gi Murray muligheten til å overgi seg til politiet i Los Angeles, eller om han vil bli pågrepet i Houston, hvor han for tiden oppholder seg, skriver FOX News.

Murray er ikke den eneste som kommer til å bli siktet for Michael Jacksons dødsfall, om man skal tro kilden til Foxnews.com. Hudlegen hans, Arnold Klein, vil bli tiltalt for feilbehandling. Etterforskerne jobber fortsatt med Kleins sak, og han vil ikke bli arrestert de nærmeste to ukene, ifølge samme kilde.

Fox News har tidligere skrevet at Murray skal ha innrømmet å ha gitt propofol intravenøst rett før Jackson døde - og propofol var den siste innvirkende faktor til at 50-åringen døde.

Personvernpolicy