Ancelottis store snuoperasjon

SNUDDE ALT: Michael Ballack utlignet til 1-1 syv minutter ut i annen omgang. Deretter gikk det slag i slag for Chelsea, som slo Sunderland 3-1. Foto: AP

<pChelsea gikk fra 0–1 til 3–1 på 18 minutter.</p

(ABC Nyheter): Sunderland–Chelsea 1–3.

Som i serieåpningen mot Hull ble Chelsea liggende under da Sunderland sto på motsatt halvdel i kveld.

Og som i Hull-kampen leverte laget en snuoperasjon og viste en vinnermentalitet som er en seriefavoritt verdig.

For etter at Darren Bent hadde gitt vertene ledelsen i første omgang, snudde Chelsea 0–1 til 3–1 på 18 minutter etter hvilen.

Takket være scoringer av Michael Ballack, Frank Lampard (straffe) og Deco står manager Carlo Ancelotti nå med to ligaseire av to mulige så langt i Chelsea-karrièren.

Bent fulgte opp debuten

100-millionersmannen Darren Bent avgjorde mot Bolton i sin Sunderland-debut lørdag. I dag fulgte angriperen opp superdebuten med en ny fulltreffer.

18 minutter var spilt da spissmakker Kenwyne Jones skjøt i en Chelsea-forsvarer, og ballen havnet hos Bent, som plutselig var alene med Petr Cech.

Avslutningen var sikker: 1–0.

Den ledelsen holdt til syv minutter etter pause, da et dominant Chelsea fortjent utlignet.

Tre raske

For Michael Ballack lot seg ikke be to ganger da han fikk muligheten etter en corner. Uten større forstyrrelser fra Sunderland-forsvaret utlignet han til 1–1.

Didier Drogba skaffet straffen som ga 2–1. Han dro seg forbi George McCartney og ble felt – og fra elleve meter scoret Frank Lampard sikkert.

Resten handlet om full Chelsea-kontroll. Etter 70 minutter tok Deco frem gamle kunster og kronet kvelden og comebacket.

Portugiseren har vært linket bort fra klubben i sommer, men spilte fra start i dag, og betalte tilbake med en klassisk scoring – skaffet seg skuddposisjon fra 16 meter, og prikket inn 3–1 via stolpen.