- Cesc kan forsvinne

<p><span style="font-weight: bold">KONGEN:</span> Gårsdagens store Arsenal-helt, Cesc Fabregas som her enkelt knaller inn ett av sine to mål mot Phil Neville og Everton, drar trolig fra Arsenal om de misser Champions League. (Foto: Scanpix).</p><p> </p>
KONGEN: Gårsdagens store Arsenal-helt, Cesc Fabregas som her enkelt knaller inn ett av sine to mål mot Phil Neville og Everton, drar trolig fra Arsenal om de misser Champions League. (Foto: Scanpix).  

<pChampions League «et must» for Arsenal, mener Emmanuel Adebayor.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Gårsdagens store spiller i kampen mellom Everton og Arsenal på Goodison Park, spanske Cesc Fabregas, vil trolig forlate londonklubben om ikke den kvalifiserer seg til årets Champions League.

Det mener i hvert fall tidligere Arsenal-spiller Emmanuel Adebayor.

- Den beste

- Dersom Arsenal ikke kvalifiserer seg til Champions League tror jeg det er stor sjanser for at Cesc forsvinner, skriver teamtalk.com på sine sider.

Ifølge nettstedet så uttaler Adebayor dette til avisen Sunday Mirror.

LES OGSÅ: Arsenal ydmyket Everton

Han mener Fabregas er den beste spilleren han noen gang har hatt ved sin side.

- Jeg har spilt med Thierry Henry og Dennis Bergkamp, men jeg vil si at Cesc er den beste jeg noen gang har spilt sammen med.

Arsenal møter skotske Celtic til dobbeltoppgjør i den siste kvalikrunden før gruppespillet tar til i den gjeveste klubbturneringen i verden. Første kamp spilles i Glasgow på tirsdag.

Ikke Barca

Fabregas har vært gjenstand for mange rykter denne sommeren. En av de klubbene som det har vært skrevet mest om, som potensiell nye arbeidsgiver, er spanske Barcelona. Denne helgen uttalte klubbdirektør Txiki Begiristain at han ikke kommer til Katalonia.

- De har allerede solgt Kolo Toure og Emmanuel Adebayor. De selger ikke Fabregas også, skal Begiristain ha sagt.

Eks lagkompis Adebayor sier videre at Fabregas trolig vil reise fra «The Gunners» om det skulle gå galt mot skottene som ledes av tidligere WBA-sjef Tony Mowbray.

- Cesc har hatt det strålende i Arsenal siden han var 16 år, men det vil være et hardt slag for ham om de skulle misse Champions League. Om det skjer så tror jeg både han og noen andre spillere vil dra.

Les mer om Premier League på ABC Nyheter

Personvernpolicy