Velkommen til Premier League, Wolves

TØFT GJENSYN: Nyopprykkede Wolverhampton fikk en verst tenkelig start på sitt gjensyn med Premier League, med 0-2-tap hjemme for West Ham.

<pFjorårets Championship-mester fikk stryk i åpningskampen.</p

(ABC Nyheter): Wolverhampton–West Ham 0–2.

Wolverhampton feide gjennom Championship til seier i divisjonen og et enkelt opprykk i fjor.

Men da West Ham kom på besøk i dagens serieåpning av ulvenes første Premier League-sesong siden 2004, ble det alt annet enn enkelt.

For Gianfranco Zolas mannskap viste seg for sterkt, og vant med to mål i en type kamp som Wolverhampton trenger poeng i om de skal overleve i Premier League.

Se alle høydepunktene fra Premier League på ABC Nyheter

Wolves åpnet godt, men fikk en nesestyver da Mark Noble ga West Ham ledelsen med en kjempeprestasjon midtveis i første omgang.

Den unge midtbanemannen sendte i vei et nydelig skudd utenfor rekkevidden til keeper Wayne Hennessey.

Avgjørelsen falt midt i annen omgang, da landslagsstopper Matthew Upson stanget inn 2–0 etter en corner.

West Ham fikk en perfekt åpning på sesongen klubben håper skal ende med europacupplass. Wolves viste tidvis lovende tendenser, men må heve seg og bedre effektiviteten foran mål hvis det skal bli jubel på Molineux Ground fremover.