Bent med superdebut

<p><span style="font-weight: bold">FORNØYD:</span> Sunderland-spiss Darren Bent jubler for scoring og tre poeng mot Bolton. (Foto: Scanpix).</p><p> </p>
FORNØYD: Sunderland-spiss Darren Bent jubler for scoring og tre poeng mot Bolton. (Foto: Scanpix).  

<pSunderland med sterk ligaåpning.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BOLTON -SUNDERLAND 0-1

(ABC Nyheter) Darren Bent ble hentet til Sunderland, fra Tottenham, for å score mål og han trengte bare fem minutter på å vise bortefansen at han er klar for å levere.

Stead Malbranque slo inn foran mål og Darren Bent satte hodet til og bortelaget hadde fått det som best kan beskrive som en drømmestart.

Bent fortsatte å sette hjemmelagets keeper, finske Jussi Jääskelainen, på prøve, men verken han eller andre av kampens aktører klarte å score i første omgang.

Nærmest var Boltons Gary Cahill like før pause, men Fulop i Sunderlandburet reddet strålende på headingen etter en corner.

Bolton tok fullstendig over i andre omgang og burde ha scoret mål, men Steve Bruces mannskap holdt unna. Spesielt svenske Johan Elmander hadde noen brukbare muligheter.

Heller ikke Sunderland klarte å score så det ble med Bents ene i starten av oppgjøret. Sunderland har dermed fått en glimrende start på årets sesong.

Alle kampene i Premier Leagues første runde:

Lørdag:
Aston Villa – Wigan 0-2

Blackburn – Manchester City 0-2

Bolton – Sunderland 0-1

Chelsea – Hull 2-1

Everton – Arsenal 1-6

Portsmouth – Fulham 0-1

Stoke – Burnley 2-0

Wolverhampton – West Ham 0-2

Søndag:

Tottenham – Liverpool 2-1

Manchester U. – Birmingham 1-0

Personvernpolicy