Fortsetter der de slapp

GOD START: Tony Pulis og hans Stoke fikk en god start på Premier League-sesongen med 2-0 seier over nyopprykkede Burnley. Foto: AP/Scanpix.

<pDet ble en tøff start på sesongen for Burnley og norske Christian Kalvenes. Bortemøtet mot Stoke endte med tap 2-0. Dermed fortsetter Stoke sitt gode spill fra slutten av sist sesong. </p

STOKE-BURNLEY 2-0:

(ABC Nyheter) Christian Kalvenes startet kampen for det nyopprykkede laget og oppgjøret var rolig det første kvarteret. Etter dette tok det seg opp og Stoke var i føringen etter 19 minutter.

Ryan Shawcross headet laget til Tony Pulis i ledelsen på pent vis på den første sjansen i kampen.

Etter 33 minutter var Burnley veldig uheldig da Stephen Jordan scoret selvmål. Ikke overraskende startet det med et langt innkast før Jordan altså stusset ballen i eget nett.

Men Burnley gav ikke opp og i andre omgang kunne de fort scoret ved flere anledninger. Noen angrep ble stoppet i Stoke-forsvaret, mens Thomas Sørensen var patent på resten. Som da han reddet et godt skudd fra Robbie Blake og da Steven Fletcher kom alene mot den danske sisteskansen.

Mot slutten var Stoke nære på 3-0 da innbytter Dave Kitson smalt ballen i tverrlegger, men det endte uansett med tre poeng for Stoke som fortsetter den gode hjemmestatistikken fra i fjor.