Håper å rekke åpningen

<p><strong>USIKKER:</strong> Evertons Jo, som her blir lagt i bakken av River Plates Nicolas Sanchez i sesongoppkjøringen, er usikker foran lørdagens sesongåpning. (Foto. Scanpix).</p><p> </p>
USIKKER: Evertons Jo, som her blir lagt i bakken av River Plates Nicolas Sanchez i sesongoppkjøringen, er usikker foran lørdagens sesongåpning. (Foto. Scanpix).  

<pEvertons Jo usikker før Arsenal-kampen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Brasiliansk Jo pådro seg en ankelskade da Everton møtte Blackpool i den nest siste treningskampen før seriestarten.

Mot Arsenal håper imidlertid manager Moyes å stille med den innleide City-angriperen.

- Da han falt forkjært og skadet ankelen så tenkte vi først at det ikke var så ille. Men vi krysser nå fingrene for at han blir klar, sier Moyes til klubbens hjemmeside.

Ifølge Moyes tar klubben ingen sjanser når det gjelder skaden til Jo.

- Han løper lett og gjør bare enkle øvelser, men han har helt bevisst unngått vridninger på ankelen.

Everton hadde i fjor store utfordringer i angrepsrekka på grunn av skader. En periode var både Yakubu, Victor Anichebe, James Vaughan og Louis Saha ute i lengre perioder. Det førte til at Jo ble hentet på lån fra Manchester City.

Nå kan spilleren som også denne sesongen er lånt ut til «The Toffees», miste den viktige serieåpningen mot Arsene Wenger og co. på Goodison Park lørdag ettermiddag.

Personvernpolicy