Ingen unnskyldning i år

<p><strong>GULLGUTTEN:</strong> Fernando Torres, her i treningskampen mot Atletico Madrid, mener Liverpool bør vinne ligaen i år. (Foto. Scanpix).</p><p> </p>
GULLGUTTEN: Fernando Torres, her i treningskampen mot Atletico Madrid, mener Liverpool bør vinne ligaen i år. (Foto. Scanpix).  

<pFernando Torres mener Liverpoll ikke har noenting å skylde på dersom årets Premier League-gull ikke havner i Beatles-byen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Liverpools «golden boy», spanske Fernando Torres, legger ikke fingrene i mellom når han forteller om forventningene til årets Liverpool-lag.

- I år finnes det ingen unnskyldning om vi ikke vinner. Dette er sesongen hvor vi skal vinne, sier han ifølge tabloidavisen The Sun.

Han mener laget er så godt at de nødvendigvis ikke trenger å spille mye bedre enn i fjor. Da ble laget sølvvinner bak Manchester United.

- For å ta tittelen er vi ikke avhengige av å bli så veldig mye bedre enn hva vi var i fjor. Det trengs bare noen få justeringer for det, som ifølge de erfarne spillerne på laget, mener er det beste Liverpool-laget på mange år, fortsetter Torres.

«Pool» sesongåpner borte mot Tottenham på søndag. Spanjolen mener det er slike kamper laget må vinne for å ta tittelen tilbake til Merseyside.

- Vi må snu uavgjorte kamper til seire i år. Om vi vinner kamper som mot Tottenham tre eller fire ganger mer enn det vi gjorde i fjor, ja da er tittelen vår, mener den spanske måljegeren.

Personvernpolicy