Bruce hentet Cattermole

<p><strong>TIL BRUCE:</strong> Lee Cattermole (gul trøye), her i kamp med Chelseas Didier Drogba, skifter beite fra Wigan til Sunderland. (foto: Scanpix).</p><p> </p>
TIL BRUCE: Lee Cattermole (gul trøye), her i kamp med Chelseas Didier Drogba, skifter beite fra Wigan til Sunderland. (foto: Scanpix).  

<pStortalentet Lee Cattermole spiller fra start for Sunderland i åpningskampen mot Bolton. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter) Steve Bruce fortsetter å oppgradere Sunderland-stallen. Onsdag ble det klart at han har kjøpt Lee Cattermole for £ 6 mill (ca. 60 mill NOK) fra Wigan. Cattermole har underskrevet en fireårs-kontrakt med «The Black Cats».

21-åringen regnes for å være en hardtarbeidende midtbanespiller og er den femte spilleren Bruce henter etter at han tok over klubben i sommer. Darren Bent, Lorik Cana, Fraizer Campbell og Paulo Da Silva er alle nye tilvekster på Stadium of Light før denne sesongen tar til.

Wigan-boss Roberto Martinez var både skuffet og fornøyd med overgangen til Cattermole.

- Vi fikk mye mer for ham enn det vi kjøpte ham for i fjor. Han er også den tredje dyreste spilleren i klubbens historie som vi har solgt.

Martinez uttaler at det første budet fra Sunderland nærmest var en skam.

- Startbudet fra Sunderland var helt uakseptabelt, noe vi gav klart uttrykk for. Men så kom de med et bud som kunne matche det vi ville ha for ham, om vi kom dithen at vi villle selge.

Han sier det til slutt var nærmest uunngåelig å beholde spilleren som er en av bærebjelkene på det engelske U21-landslaget.

- Det ble tydeligere og tydeligere at dette tæret på spilleren. Han ønsket å dra og dette var til det beste både for ham og for resten av spillergruppen.

Personvernpolicy