Beckham tilbake til Milan?

I'LL BE BACK: David Beckham, som til daglig spiller i amerikanske LA Galaxy, har ifølge rapportene gode muligheter til å få med seg nok et VM-sluttspill i fotball. Nå kan han igjen havne i AC Milan - en forutsetning Fabio Capello har satt for å bli med i vurderingene om en plass troppen til Sør-Afrika. (Foto: Scanpix).
I'LL BE BACK: David Beckham, som til daglig spiller i amerikanske LA Galaxy, har ifølge rapportene gode muligheter til å få med seg nok et VM-sluttspill i fotball. Nå kan han igjen havne i AC Milan - en forutsetning Fabio Capello har satt for å bli med i vurderingene om en plass troppen til Sør-Afrika. (Foto: Scanpix).

<p«Becks» kan holde liv i landslagsdrømmen. Her er de siste overgangsryktene innen engelsk fotball.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): David Beckham (LA Galaxy) har fått klar beskjed av landslagssjef Fabio Capello om at dersom han ønsker å figurere i den engelske VM-troppen til mesterskapet i Sør-Afrika, så må han spille for en europeisk toppklubb. Nå kan redningen bli en ny avtale med italienske AC Milan. Beckham skal etter planen returnere til motebyen i januar.

* Chelsea-sjef Carlo Ancelotti har mislyktes i å signere sin første «kanon» til Stamford Bridge. Romas Daniele de Rossi var ønsket av landsmannen, men avtalen ble aldri noe av.

LES OGSÅ: ABC NYHETERS PREMIER LEAGUE-TIPS

* Spurs-stopper Jonathan Woodgate er (igjen) skadet, denne gangen i lysken. Harry Redknapp kan bli tvunget ut på overgangsmarkedet for midtstoppere fordi Woodgate ikke ventes klar før i oktober måned.

* Samme Redknapp vil intensivere jakten på Toulouse´ midtbanespiller Moussa Sissoko. Prisen på spilleren er ifølge den franske klubben på £25 mill (ca 250 mill NOK) - Spurs vil gi £15 mill (ca 150 mill NOK). Trolig møtes klubbene på midten om dealen blir noe av.

* Det ligger an til storkonflikt på Goodison Park. Joleon Lescott har i brevs form bedt om å få forlate Everton til fordel for Manchester City, men Everton-manager David Moyes har sagt blankt nei. Om saken ikke løses kan forholdet Lescott/Moyes bli satt på en alvorlig prøve.

* Blackburn har for vane å jakte spillere som på retur både karrière- og aldersmessig. Christian Vieri har vært og prøvd seg - nå vil Sam Allardyce se nærmere på den avdankede og godt voksne Real Madrid-backen Michel Salgado (blir 34 år i oktober).

* City-ving Martin Petrov innser at veien til en plass i startoppstillingen kan bli lang denne sesongen. Bulgareren blir ikke overrasket om klubben velger å selge ham innen kort tid. Ny klubb er kan bli Tottenham.

* Lucas Neill gjorde det i sommer klart at han ikke ville takke ja til tilbudet om forlengelse av kontrakten med West Ham med ett år. Nå har imidlertid australieren snudd på flisa og vurderer tilbudet likevel. Han trodde det skulle bli enklere å finne seg en ny arbeidsgiver, et ønske som har falt helt i vasken.

* Manuel Almunia har et sterkt ønske om å spille VM-fotball, men for sitt fødeland virker det helt umulig. I Spania vil Cassilas (Real Madrid), Victor Valdez (Barcelona) og Pepe Reina (Liverpool) bli foretrukket før Arsenal-målvakten. Siden Almunia ifølge FIFA-reglementet nå kan spille for England stiller han seg tilgjengelig for Capello. Men drømmene om VM-kamper har falt i grus for sisteskansen - Fabio Capello har sagt at «No, grazie».

* Nyopprykkede Birmingham kan få ny eier. Hong Kong-mannen Carson Yeung kan få en betydelig andel i klubben om han blar opp £70 mill (ca 700 mill NOK).

Personvernpolicy