Kraftig Kraftwerk-oppgradering

Den lenge annonserte oppgraderingen av Kraftwerk-katalogen slippes endelig i høst. Her fra en konsert bandet gjorde på Montreux Jazzfestival i 2005. Foto: Martial Trezzini (AP Photo/Keystone/Scanpix)
Den lenge annonserte oppgraderingen av Kraftwerk-katalogen slippes endelig i høst. Her fra en konsert bandet gjorde på Montreux Jazzfestival i 2005. Foto: Martial Trezzini (AP Photo/Keystone/Scanpix)

<pKraftwerks åtte album slippes i nye utgaver.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Kraftwerk-katalogen med de engelskspråklige utgavene av albumene «Autobahn» (1974), «Radio-Activity» (1975), «Trans-Europe Express» (1977), «The Man Machine» (1978), «Computer World» (1981), «Techno Pop», også kjent som «Musique Non-Stop» (1986), remikssamlingen «The Mix' (1991) og «Tour De France» (2003) relanseres i oppgraderte utgaver.

Düsseldorf-legendenes backkatalog skulle opprinnelig vært ute på markedet allerede i 2004, men ble av ukjente årsaker lagt på is inntil videre. Nå, fem år senere, kommer endelig katalogen til «menneskemaskinene» på nytt.

I alle formater

Albumene kommer i remastrede utgaver både på vinyl, CD og som nedlastingsfiler. De som ønsker å oppgradere hele katalogen, kan også investere i CD-boksen «12345678 The Catalogue», som inkluderer samtlige av albumene. Hele Kraftwerk-katalogen slippes i oktober.

For ytterligere detaljer, sjekk bandets offisielle hjemmesider på Kraftwerk.com.

Personvernpolicy