Ap lover sykehjemsplass til alle som trenger det

Jens Stoltenberg (t.h.) la fram sin «Eldreplan 2015» på Lørenskog Sykehjem i dag. Kvinnen til venstre er ikke en av beboerne, men tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX.
Jens Stoltenberg (t.h.) la fram sin «Eldreplan 2015» på Lørenskog Sykehjem i dag. Kvinnen til venstre er ikke en av beboerne, men tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX.

<pArbeiderpartiet lover å styrke de eldres rettigheter dersom partiet får fortsette i regjering til høsten.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Arbeiderpartiet vil gi alle som trenger det, sykehjemsplass. Vi vil ha en eldreomsorg som sikrer de eldre et verdig liv, valgmuligheter, respekt og privatliv. Vi vil fram mot 2015 ta et krafttak for de eldre, sier partileder Jens Stoltenberg (Ap).

Tirsdag la statsministeren fram Aps eldreplan, som består av ti tiltak for en verdig alderdom. I eldreplanen lover partiet å styrke de eldres rettigheter gjennom en lovendring og en ny forskrift om sykehjemsplasser og omsorgsboliger. (©NTB)

Saken oppdateres.

Personvernpolicy