Taus om Arsenal-ryktene

<p><strong>TAUS:</strong> Brede Hangeland (bak), her i kamp med Stoke Citys  Ricardo Fuller, vil ikke si noe om ryktene vedrørende en overgang til Arsenal. (Foto: Scanpix)</p>
TAUS: Brede Hangeland (bak), her i kamp med Stoke Citys Ricardo Fuller, vil ikke si noe om ryktene vedrørende en overgang til Arsenal. (Foto: Scanpix)

<pBrede Hangeland vil foreløpig ikke si noe om svermeriet fra Gunners-boss Arsene Wenger.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BISLETT (ABC Nyheter) Mange mener Brede Hangeland var en av Premier Leagues beste midtstoppere i fjor, så også Arsenal-manager Arsene Wenger.

Den siste tiden skal Wenger ha uttalt at han gjerne ser rogalendingen innlemmet i Arsenal-troppen, men hovedpersonen selv vil ikke si så mye om ryktene.

- Det vil alltid være spekulasjoner, men jeg vil ikke si noe om dette fordi det bare vil være med på å forsterke ryktene som florerer.

- Er det noe man vil spørre om så får man ta det med agenten min (Rune Hauge red. anm.) sier Brede Hangeland til ABC Nyheter.

- Gleder meg

Kommende helg er det klart for sesongåpning i det som mange beskriver som «verdens beste fotballiga». Fulham starter borte mot Portsmouth lørdag, en kamp Hangeland virkelig ser frem i mot.

Arsenal-manager Wenger er interessert i å hente norske Brede Hangeland til London. (Foto: Scanpix)Arsenal-manager Wenger er interessert i å hente norske Brede Hangeland til London. (Foto: Scanpix)

- Vi begynte ganske tidlig med sesongoppkjøringen på grunn av kvalikkampene til Europa League og det skal bli godt å komme i gang. Jeg gleder meg veldig til å begynne sesongen, fortsetter stopperen som synes det er hyggelig at flere nordmenn har kommet til London for å spille fotball for Fulham.

- Alltid kjekt med nordmenn på laget, sier stopperne om sine norske lagkamerater.

Brede Hangeland og Erik Nevland har vært i klubben en stund, og i sommer ble lillebror-Riise, Bjørn Helge, hentet av manager Roy Hodgson for en sum liggende et sted mellom 16-19 millioner norske kroner.

Holde fokus

Onsdag møter Norge Skottland til skjebnekamp på Ullevaal stadion. Hangeland bedyrer at ligaåpningen i England ikke forstyrrer konsentrasjonen foran den viktige landskampen.

- Hadde det vært en treningskamp så kunne man kanskje hatt noen tanker i England, men i og med at det er en veldig viktig kvalikkamp så byr det ikke det noe problem. man trenger ikke å forklare hvor viktig denne kampen er med tanke på om vi skal nå et VM-sluttspill, sier Hangeland.

Selv om VM-sjansene før Skottland-kampen blir beskrevet som mikroskopiske, bedyrer landslagskapteinen at den norske troppen fortsatt har troen på et sluttspill i Sør-Afrika med Norge som et av deltagerlandene.

- Jeg har ikke finregnet så mye på det, men vi har en matematiker til sjef og så lenge han sier det er mulig så tror jeg på ham, sier han og sikter Egil Drillo Olsens uttalelser om at VM-toget ennå ikke helt har forlatt stasjonen for Norges del.

Les også: Premier League-tipset

Personvernpolicy