Resten av turneen kan bli avlyst

Steven Tyler var ikke verre på det enn at han spøkte og lo da han snakket om skadene han pådro seg under fallet på en pressekonferanse i forrige uke. Foto: Steve McEnroe (AP Photo/Scanpix)
Steven Tyler var ikke verre på det enn at han spøkte og lo da han snakket om skadene han pådro seg under fallet på en pressekonferanse i forrige uke. Foto: Steve McEnroe (AP Photo/Scanpix)

<pAerosmith må utsette turneen, men må i verste fall avlyse den.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Etter at Aerosmith-sanger Steven Tyler (61) falt av scenen og skadet seg hardt under en konsert i Sør-Dakota før helgen, må bandet i verste fall avlyse resten av den pågående turneen i Nord-Amerika, sier bandets gitarist Joe Perry til radiostasjonen WXRX i Illinois.

- Vi vet fremdeles ikke om vi kan fortsette turneen eller ei. Det knuser mitt hjerte, forklarte Perry over eteren på fredag.

Bandet måtte avlyse konserten i Winnipeg samme kveld, men har foreløpig ikke offentliggjort flere kanselleringer. Skadene Tyler pådro seg fører i alle fall til at konserter blir flyttet frem i tid.

Veteranrockerne skulle etter planen spille flere konserter i Canada i løpet av denne uken før bandet skulle fortsette turneen i hjemlandet USA fra neste uke.

Ber kunder om å beholde billettene

Alle de planlagte konsertene i Canada er inntil videre forskjøvet frem i tid, men på bandets hjemmesider ber billettutsteder Ticketmaster om at billettinnehaverne beholder billettene sine til de får nærmere beskjed om endringene i turneplanene.

Årets Aerosmith-turné har vært forfulgt av problemer. Flere av bandmedlemmene har vært utsatt for skader. Vokalist Steven Tyler skadet en fot rundt turnestart i juni. Før Tyler falt av scenen før helgen og skadet hodet, nakke og en skulder, har både bassist Tom Hamilton og gitaristene Joe Perry og Brad Whitfords helseplager ført til avlysninger.

Personvernpolicy