City dropper Lescott

<p><strong>BLIR I LIVERPPOL:</strong> Evertons Joleon Lescott har vært et av de heteste navnene i sommerens overgangsrykter. Nå ser det ut til av Man City avblåser jakten på stopperen og i stedet konsentrerer seg om West Hams Matthew Upson. (Foto: Scanpix).</p><p> </p>
BLIR I LIVERPPOL: Evertons Joleon Lescott har vært et av de heteste navnene i sommerens overgangsrykter. Nå ser det ut til av Man City avblåser jakten på stopperen og i stedet konsentrerer seg om West Hams Matthew Upson. (Foto: Scanpix).  

<pMan City har avsluttet jakten på Joleon Lescott - nå rettes øynene mot en West Ham-stopper.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kilder

BBC, The Telegraph, The Independent, The Sun, Daily Express, Daily Star, Daily Mirror, Press Association.

(ABC Nyheter) * Manchester City har lenge villet signere Evertons Joleon Lescott. Nå vil trolig manager Mark Hughes avslutte jakten og i stedet konsentrere seg om å skaffe seg underskriften til West Hams Matthew Upson. Lescott spilte, etter rapportene å dømme, en god treningskamp for Everton mot spanske Malaga hjemme på Goodison Park på fredag. Hver gang han hadde ballen ble han tiljublet av hjemmefansen. «The Toffees» nekter å selge landslagsspilleren og har to ganger avslått lukrative bud fra Man City.

* Barcelona vil ikke sitte på gjerdet å se på at erkerival Real Madrid signerer storspillere i fleng - de vil også sikre seg forsterkninger. Arsenals Cesc Fabregas er sistemann ut på en lang ønskeliste. £25 mill (ca 250 mill NOK) vil spanjolene legge på bordet for landslagsspilleren samt en rekke spillere i retur til London.

* Fjorårets største skuffelse i Premier League, Newcastle (som til slutt rykket ned), har frigitt flere av sine høyt gasjerte spillere, deriblant Mark Viduka. Australierens overgang til Portsmouth er satt på vent på grunn av usikkerheten vedrørende Pompeys muligheter for å bli satt under administrasjon.

* Stokes Ryan Shawcross er ønsket av Liverpool.

* Chelsea, som tok sesongens første trofé ved å slå Manchester United i Community Shield-kampen på Wembley søndag, vil ha AC Milans Alexandre Pato. £ 45 mill (ca 450 mill NOK) er prisen på unggutten. Han skal imidlertid fortsette å spille for italienerne - han lånes ut av den engelske storklubben.

* Bayerns Frank Ribery har vært gjenstand for mye spekulasjoner denne sommeren. Nå hevdes det at Chelsea har lagt inn et bud på £ 40 mill (400 mill NOK) for Frankrikes hurtige kantspiller. Franz «Der Kaizer» Beckenbauer har imidlertid uttalt at han aldri forsvinner fra klubben for under 800 mill NOK - det samme som Real Madrid kjøte Cristiano Ronaldo for.

* Skadeplagede Louis Saha (Everton) er på listen over ønskede tilvekster til tyrkiske Besiktas. David Moyes har avslått et bud på £8 mill (ca 80 mill NOK) for franskmannen som scoret tidenes raskeste mål i en FA-cupfinale da Everton tapte 1-2 for Chelsea i mai.

* Rafael van der Vaart slet sist sesong med å få spilletid i spanske Real Madrid. Etter sommerens aktivitet på overgangsmarkedet er trolig nederlenderen enda lenger unna en plass i de hvites startoppstilling. Det har en rekke engelske klubber notert seg. Frierne består i første rekke av Aston Villa, Manchester City, Tottenham og Everton.

* Villas lynving, Ashley Young, hadde en strålende sesong i fjor. Nå kan han bli Tottenham-spiller for den nette sum av £21 mill (210 mill NOK).

* Championshipklubben Reading, som sesongåpnet med 0-0 hjemme mot Nottingham Forest denne helgen, kan miste en betrodd spiller. 20 år gamle angriperen Simon Curch følges nøye av Liverpool.

Følge også ABC Nyheters nedtelling til Premier League-starten. Vi tipper tabellen kommende sesong.

Personvernpolicy